Ønsker du å dømme i Studentligaen?

Noen som ønsker å tjene noen ekstra gronker som fattig student? 
Som nevnt på årsmøtet vårt, så vil vi i studentligaen dømme oss selv, ligaen totalt trenger ca 20 dommere. Dommerkurs typ Light vil bli holdt før sesongstart, varer kun ett par timer en kveld.

En dommer ...


Les mer og kommentér (0)

Årsmøte

Årsmøte for Datakameratene FK vil bli avholdt 21. Januar kl 1800 i F2, gamle fysikk. 

Oppfordrer alle medlemmer til å møte opp da mange viktige saker skal tas opp og diskuteres, samt informasjon om den kommende sesongen. 

Noen av sakene er:  

- Status studentligaen
- Ny leder, økonomisk ansvarlig og sportslig ...


Les mer og kommentér (0)

Datakameratene 3 - 0 NTNUI 3

Høstens tredje kamp ble spilt mot NTNUI 3 på lørdag, og kun seier var godt nok for Datakameratene om vi skal ha mulighet til å vinne Studentligaen 2014. Da hjalp det at vi tok med oss selvtillit fra de to forrige kampene som endte med komfortable seire.

Med Sjurs ...


Les mer og kommentér (0)

Smøreguttene 0 - 3 Datakameratene

Etter en lang sommerferie er endelig studentligaen tilbake!

Lørdag gikk startskuddet for høstsesongen da Datakameratene tok i mot Smøreguttene i Dødens Dal. Sola skinnte, lite vind osv.. Gamlegutta har returnert fra det store utland å fikk fort se at utviklingen ikke har stått stille ila året ...


Les mer og kommentér (0)

Datakameratene 3 - 2 Pareto

I det som var den siste kampen for sesongen, tok vi imot samfunnsøkonomene fra NTNU Dragvoll, nemlig Pareto. Den tidligere kjempen i Trøndelags 6. divisjon avd. studentfotball, skulle vise seg å bli en tøff nøtt for Datakameratene denne første sommerdagen i 2014.

I tråd med ...


Les mer og kommentér (0)

Siste kamp

Datakam 1 - 1 Chemie